Ajankohtaista/Uutiskirjeet

 1. Solotopin tarvikekuvasto on uudistunut

  Solotopin tarvikekuvasto on uudistunut

  Uudistimme kuvastoamme

  Katso kuvastosta esillepanoon tyylikkäitä ja näyttäviä sarjoja, joista löydät varmasti sopivat vaihtoehdot käyttötarkoitukseesi. Uusilla tyyleillä voit helposti muuttaa ja päivittää esillepanoa ja pitää sen freesinä. Kuvastosta löydät esillepanotuotteiden lisäksi kaiken tarvittavan aina kauhoista gn-astioihin ja veitsistä pakkaustarvikkeisiin.

  Tutustu tarvikekuvastoon:

  Lue lisää »
 2. Toimivat hygieniaratkaisut elintarviketeollisuudelle

  Toimivat hygieniaratkaisut elintarviketeollisuudelle

  KOHLHOFFin laadukkaat hygienialaitteet 

  Hygieniateknologian ensisijainen tarkoitus on turvallisuus - sekä käsiteltäville

  Lue lisää »
 3. Huippuluokan Hounö Invoq uunit

  Huippuluokan Hounö Invoq uunit

  Huippuluokan uunit

  Aloita uusi aikakausi vähittäiskaupan kulinaarisessa murroksessa Hounö Invoq Combi- ja Bake-uunien avulla.

  Solotopin esittelemät huippuluokan uunit ovat energiaa säästäviä, kestäviä ja suunniteltu mullistamaan vähittäiskaupan ruokapalvelusi, yhdistäen älykkään helppokäyttöisen teknologian huipputason kulinaarisiin ominaisuuksiin.

  Lue lisää »
 4. EuroShopin kiinnostavat osastot

  EuroShopin kiinnostavat osastot

  EUROSHOP JÄRJESTETÄÄN 26.2.-2.3.2023  Maailman vähittäiskaupan ykkösmessut järjestetään jälleen 26. helmikuuta - 2. maaliskuuta 2023 Düsseldorfissa Saksassa.

  Solotopin myyjät ovat myös paikalla EuroShopissa. Sieltä löytyy monia edustuksistamme ja paljon uutta mielenkiintoista nähtävää!

  Solotopilta

  Lue lisää »
 5. Ovellinen itsepalvelulämpökaappi

  Ovellinen itsepalvelulämpökaappi

  Flexeserve HUB on näyttävä itsepalvelulämpökaappi innovatiivisillä hyllyratkaisuilla. Monipuolista Take Away-tuoteryhmäsi valikoimaa esimerkiksi pizzakaseteilla! Hyllyvaihtoehtojen  avulla vaihdat valikoimaa helposti alku- ja loppuviikon välillä menekin mukaan!

  Ritilähyllyt herkullisille ruoka-annoksille ja broilereille, pizzahyllyt uunituoreille pizzoille ja erilliset telineet wrapeille ja panineille!

  Energiatehokas ovellinen itsepalvelulämpökaappi säästää energiaa, eikä hukkalämpö leviä kalusteen ulkopuolelle. Suljetussa lämpökaapissa myös tuotteesi pysyvät laadukkaampina ja lämpötila tasaisena koko tuotteen myyntiajan!

  Laitteesta löytyy kaksi eri kokoa, Flexeserve HUB 600 ja pariovellinen HUB 1000.

  Lue lisää »
 6. Jätekustannukset hallintaan Oklin pikakompostoinnilla

  Jätekustannukset hallintaan Oklin pikakompostoinnilla

  Oklin pikakompostorit ovat oikea valinta päivittäistavarakaupoille, kauppakeskuksille, ravintoloille, hotelleille ja elintarviketollisuudelle. Oklin pikakompostorilla käsittelet biojätteesi paikallisesti ja muunnat jätteen ravinnepitoiseksi maanparannusaineeksi! Pikakompostorilla säästät biojätteen kustannuksista ekologisesti. Kompostoreita löytyy jokaiseen kokoluokkaan. Laitteesta riippuen kapasiteetti on 20 - 5 000 kg/vrk.

  Lue lisää »
 7. Johtavat hygieniaratkaisut kaikkiin kokoluokkiin

  Johtavat hygieniaratkaisut kaikkiin kokoluokkiin

  Luotettavat hygieniaportit

  Kohlhoff hygieniaporttien avulla varmistat korkean hygieniatason tuotantotiloissasi. Porteilla voidaan pestä ja desinfioida henkilökunnan kädet, kenkien pohjat ja saappaat. Laitteet räätälöidään henkilökunnan määrän ja asiakkaan tarpeen mukaan.

   

  Lue lisää »
 8. Uusi tarvikekuvastomme on ilmestynyt!

  Uusi tarvikekuvastomme on ilmestynyt!

  Uudesta tarvikekuvastostamme löydät mm. inspiroivia uutuuksia ja vanhoja tuttuja elementtejä kauniiseen ja toimivaan esillepanoon.

  Voit tutustua kuvastoon selaimellasi, tai ladata sen koneellesi. Halutessasi painetun version, ole meihin yhteydessä, niin lähetämme sen sinulle!

  Tuotteet löytyvät näppärästi myös suoraan verkkokaupastamme, käythän tutustumassa!

  Kesäterveisin,
  Solotop Oy

   

  Tutustu kuvastoon täältä

  Lue lisää »
 9. Solotop avasi verkkokaupan 11.05.2022

  Solotop avasi verkkokaupan 11.05.2022

  Verkkokauppa on nyt auki


  Laaja valikoima kansainvälisiä huipputuotteita on nyt saatavilla vain klikkauksen päässä. Voit selata laajaa tuotevalikoimaa, tutkia yksityiskohtaiset tuotetiedot, tarkastaa saatavuuden sekä vertailla hintoja ja tehdä tilauksen missä ja milloin sinulle sopii.

  Verkkokauppamme tulee toimimaan myös asiakasportaalina. Kirjautuneena kauppaan näet yrityksen erikoishintoja, verkkokaupasta tehdyt tilauksesi ja voit hallinnoida omia tietojasi. Näin otamme harppauksen kohti sujuvampaa arkea siirtyessämme digitaaliseen maailmaan.


  Oma yhteyshenkilösi on tavoitettavissa aina kun tarvitset
  – aivan kuten ennenkin!  


  Kiitetty asiantuntijapalvelumme ja asiakastuki ovat uuden teknologian myötä entistä tehokkaampia ja joustavampia. Verkkokaupan

  Lue lisää »
 10. IFFA Frankfurt järjestetään 14.-19.5.2022

  iffa-frankfurt-jarjestetaan

  Solotopin myyjät osallistuvat IFFA-messuille. Sieltä löytyy moni meidän edustuksista ja paljon mielenkiintoista nähtävää!

   

  Käy katsomassa nämä osastot:

   

   

  Nähdään messuilla!

  Lue lisää »
Page