Solotop ja Restaone yhdistyvät

Wermundsen Group vahvistaa asemaansa päivittäistavarakaupassa, horeca-sektorilla ja elintarviketeollisuudessa – Solotop Oy ja Restaone Oy yhdistyvät.


Vasemmalta oikealle: Kari Wermundsén, Petri Huolman and Johanna Kemppainen


Wermundsen Group ilmoittaa merkittävästä strategisesta liikkeestään ostamalla Restaone Oy:n. Tämä yrityskauppa yhdistää kaksi alan johtavaa yritystä, Solotop Oy:n ja Restaone Oy:n, luoden uudenlaista synergiaa päivittäistavarakaupan, ravintola-alan ja elintarviketeollisuuden toimijoille.


Restaone Oy:n toimitusjohtaja Petri Huolman kommentoi yhdistymistä: "Yhdistyminen Solotopin kanssa avaa meille merkittäviä kasvumahdollisuuksia, joita olisi yksin olleet vaikea saavuttaa. Tämä liitto vahvistaa asemaamme markkinoilla ja tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia sekä laajennettua palvelutarjontaa asiakkaillemme."


"Tämä kauppa avaa Solotopille uusia mahdollisuuksia syventää yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Asiakkaillamme on selkeä toive saada entistä laajempia kokonaisuuksia suunnittelusta toteutukseen, ja yhdistyminen Restaonen kanssa mahdollistaa tämän." kommentoi Solotop Oy:n toimitusjohtaja Johanna Kemppainen. ”Solotop Oy, tunnettu laadukkaista laiteratkaisuistaan ja huoltopalveluistaan sekä päivittäistavarakaupalle että elintarviketeollisuudelle, yhdistää voimansa Restaone Oy:n kanssa, joka on erikoistunut kokonaisvaltaiseen ravintolasuunnitteluun ja -varusteluun. Tämä yhdistyminen tarjoaa asiakkaille laajennetun palvelu- ja tuotevalikoiman, joka kattaa kaiken keittiölaitteista ja vaaoista aina mittatilauskalusteisiin ja visuaaliseen tilasuunnitteluun.” Kemppainen jatkaa.


Wermundsen Groupin toimitusjohtaja Kari Wermundsén kommentoi: "Wermundsen Group odottaa innolla tätä uutta lukua yrityksen historiassa ja on sitoutunut tukemaan Solotopin ja Restaonen integraatioprosessia, varmistaen saumattoman siirtymän asiakkaille ja työntekijöille. Yhdistyneen yrityksen päämaja sijaitsee Helsingissä, ja se jatkaa toimintaansa osana Wermundsen Groupia."


Tämä yrityskauppa on strategisesti merkittävä Wermundsen Groupin pitkän aikavälin tavoitteiden kannalta. Se laajentaa konsernin palvelu- ja tuotetarjontaa ja vahvistaa asemaa markkinajohtajana sekä päivittäistavara-, horeca- että elintarviketeollisuuden alalla.


Lisätietoja:


Kari Wermundsén, Wermundsen Group, toimitusjohtaja


Puh: 040 5865573

Sähköposti: kari.wermundsen@wermundsen.com


Johanna Kemppainen, Solotop Oy, toimitusjohtaja

Puh: 050 5024695

Sähköposti: johanna.kemppainen@solotop.fi


Petri Huolman, Restaone Oy, toimitusjohtaja

Puh: 040 5051503

Sähköposti: petri.huolman@restaone.fi