Laadukkaat ja monikäyttöiset lämpölasikot

Solotopin lämpökalusteratkaisuilla lämpimät tuotteet pysyvät pidempään maukkaina ja hyvin myyvinä

Tuotteet saa mainiolta maistuvina ja tuntuvina koko myyntiajan, jolloin myös hävikki pienenee. Itsepalvelulasikoista lämpimät paistopisteen tuotteet voi ottaa mukaansa jonottamatta. Kaikkia laitteita on helppo käyttää ja valmistajat ovat panostaneet siihen, että ne on myös helppo puhdistaa. 

Itsepalvelulasikot

Flexeserve-sarja on innovatiivinen ratkaisu lämpimänä tarjottavan ruuan itsepalveluun. Flexeserven eri hyllyjen lämpötila voidaan säätää kunkin tuotteen optimilämpötilaan, jolloin tuote pysyy vastapaistetun makuisena eikä kuivu tai kypsy liikaa.

Lasikot ovat energiatehokkaita: hyvän eristyksen ja optimoidun ilmankierron ansiosta lämpöä menee hukkaan mahdollisimman vähän. Lisää säästöä saadaan, koska käyttämättömät hyllyt voidaan laittaa pois päältä. 

Flexeserve-sarjasta löytyvät sekä edestä että takaa täytettävät lasikot sekä paljon erilaisia telineitä ja jakajia, joilla tuotteet saa hyvin esille.


Palvelutiskistä itsepalveluun ja takaisin

 Ubertin Switch-vitriini muuntuu helposti palvelutiskistä itsepalveluun. Palvelutiskin aukioloaikoina henkilökunta palvelee asiakkaita, aukioloajan jälkeen avataan asiakkaille mahdollisuus ottaa tuotteet lämpiminä, tuoreina, valmiiksi pakattuina ja hinnoiteltuina. Switch on näin ollen kaksi tuotetta samassa. 

Lasirakenne on suunniteltu ilman näkyviä tukirakenteita asiakkaan puolella, mikä tarkoittaa, että tuotteisiin on optimaalinen näkymä. Moderni LED-valaistus tuo tuotteet näyttävästi esille ja sen valotehokkuus on säädettävissä. Ilmankierto ja termostaattiohjattu lämpötilan säätö takaavat optimaaliset olosuhteet. 


Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikissa kysymyksissäsi.

Puh: 010 273 7000

Sähköposti: solotop@solotop.fi

Talvisin terveisin,
Solotop Oy