Valmistaudu juhlakauteen Solotopin ja Dalebrookin kanssa

Juhlan aika lähestyy ja niin myös mahdollisuus loistaa. Dalebrookilla on esillepanoon useita tyylikkäitä ja näyttäviä sarjoja, joten löydät varmasti sopivat vaihtoehdot käyttötarkoitukseesi. Uusilla tyyleillä voit helposti muuttaa ja päivittää esillepanoasi ja pitää sen freesinä kohti juhlakautta.


Dalebrook Urban

Urban-sarja tuo esillepanoosi minimalistista tyylikkyyttä sekä modernin ja urbaanin ilmeen. Sarja melamiiniastiat ovat keveitä ja kestäviä, mikä tekee niistä täydellisen valinnan kiireiseen kauppa-arkeen.

Kampanjatuotteet:


Dalebrook Pigment

Pigment-sarja tuo värikkään ja maanläheisen kosketuksen esillepanoonne. Mattapintaiset astiat hehkuvat rouheutta ja luonnollisuutta, antaen ruokatuotteillenne ansaitseman näyttämön. Pigmentin kevyet ja kestävät melamiiniastiat nostavat tuotteenne kauniisti esille.

Kampanjatuotteet:


Kampanjatarjous ja kampanjakoodit

Kun hankitte yli 450 euron arvosta kampanjatuotteita (ilman alv), saatte kaupanpäälle joulunpunaiset Dalebrook-astiat.  Kampanja on käynnissä 31.12.2023 saakka.

Kampanjakoodi (1JUHLA23 tai 2JUHLA23) tulee kertoa tai merkitä tilaukselle tilauksen yhteydessä. Verkkokaupasta tilattaessasi koodi tulee merkitä kohtaan ‘Tilausnumero’.

1JUHLA23
(kaupanpäälliseksi
valintana 1 kulho)

2JUHLA23
(kaupanpäälliseksi
valintana 2 kulhoa)


Miksi valita melamiini?

Melamiini kestävänä kertamuovina soveltuu erittäin hyvin päivittäiseen käyttöön. Melamiinia voidaan valmistaa väreillä ja erilaisilla tyyleillä, mikä tekee siitä erittäin monipuolisen materiaalin, moniin eri tarkoituksiin ja erinomaisen kestävyyden lisäksi melamiiniastiat ovat myös näyttäviä.

Melamiiniastiat ovat 100% konepestäviä ja kestävät esimerkiksi iskuja posliinia paremmin. Materiaalina melamiinin lämpötilan muutos kestää kauan, joten esimerkiksi kylmät melamiiniastiat pysyvät viileämpinä pitkään, mikä sopii erinomaisesti kylmille ruuille ja salaattilinjastoille.


Ota yhteyttä ja päivitä esillepanonne ajoissa ennen juhlakautta.

Puh: 010 273 7000

Sähköposti: solotop@solotop.fi 

Talvisin terveisin,
Solotop Oy