Juustonkäsittely

Juustoleikkuri ja juustoveitsi juuston käsittelyyn

Korkealuokkaiset työvälineet kuten juustoleikkuri ja juustoveitsi ovat juuston käsittelyssä yhtä tärkeitä osatekijöitä kuin laadukas pakkauskalvo. Oikeanlainen ja laadukas juustoveitsi on oleellinen osa myös juuston käsittelyä. Victorinox tunnetaan laadun esikuvana ja siksi se onkin monen ammattilaisen valinta juustoveitseksi. Victorinoxin juustoveitset ovat laatunsa vuoksi upeita myös vaikka lahjoina. 

Jos juustoa ei leikata veitsellä, Handee-juustoleikkurin avulla leikkaat juuston nopeasti, siististi ja taloudellisesti ilman murenemista tai hukkaa. Handee-juustoleikkuri on valmistettu elintarvikelaatuisesta kestävästä, valkoisesta melamiinista ja se on hygieeninen ja turvallinen käyttää. Leikkurin ruostumattomasta teräksestä valmistettu kelluva lanka leikkaa tasaisesti kaikentyyppisten juustojen läpi ja palaa leikkausasentoon jokaisen leikkauksen jälkeen. Lanka on helppo tarvittaessa vaihtaa muutamassa sekunnin.