Juustonkäsittely
Juustoleikkuri ja juustoveitsi juuston käsittelyyn
Juustoleikkuri ja juustoveitsi juuston käsittelyyn
Korkealuokkaiset työvälineet kuten juustoleikkuri ja juustoveitsi ovat juuston käsittelyssä yhtä tärkeitä osatekijöitä kuin laadukas pakkauskalvo. Oikeanlainen ja laadukas juustoveitsi on oleellinen osa myös juuston käsittelyä. Victorinox tunnetaan laadun esikuvana ja siksi se onkin monen ammattilaisen valinta juustoveitseksi. Victorinoxin juustoveitset ovat laatunsa vuoksi upeita myös vaikka lahjoina.
Jos juustoa ei leikata veitsellä, Handee-juustoleikkurin avulla leikkaat juuston nopeasti, siististi ja taloudellisesti ilman murenemista tai hukkaa. Handee-juustoleikkuri on valmistettu elintarvikelaatuisesta kestävästä, valkoisesta melamiinista ja se on hygieeninen ja turvallinen käyttää. Leikkurin ruostumattomasta teräksestä valmistettu kelluva lanka leikkaa tasaisesti kaikentyyppisten juustojen läpi ja palaa leikkausasentoon jokaisen leikkauksen jälkeen. Lanka on helppo tarvittaessa vaihtaa muutamassa sekunnin.
Laadukas leikkuulauta juustoveitsen pariksi
Laadukas leikkuulauta juustoveitsen pariksi
Hyvä leikkuulauta on ehdoton työväline myös juuston käsittelyssä. Leikkuulaudan tulee olla hygieeninen ja kestävä sekä valmistettu sellaisesta materiaalista, että se ei hajota juustoveistä. Laajan valikoimamme eri värisiä leikkuulautoja käyttämällä pystyt helposti varmistamaan, että erityyppiset juustot käsitellään aina omilla leikkuulaudoillaan, ilman kontaminaatioriskiä. Myös leikkuulautojen selkeä värikoodaus helpottaa ja nopeuttaa työskentelyä.
Tutustu juustoleikkureihin, -veitsiin ja leikkuulautoihin!
Juuston käsittelyssä myös pakkaus on isossa roolissa
Juuston käsittelyssä myös pakkaus on isossa roolissa
Laadukkaan juuston haluat säilyttävän paloittelun ja pakkaamisen jälkeenkin kaikki ominaisuutensa ja arominsa. Juustojen säilyvyydelle laadukas pakkaus on erittäin tärkeä. Juustopakkauksen tulee suojata tuotetta hapen vaikutuksilta, jotta juustoon ei ala kasvamaan hometta ja ettei tuotteessa oleva rasva hapetu. Sauman pitävyys on tärkeää. Juusto ei myöskään saa kuivua pakkauksessa, ettei rakennemuutoksia tai painohäviöitä tapahdu.
Valikoimamme DIAWRAP®SUPER PHM käsipakkauskalvot ovat erityisesti suunniteltu kaikenlaiseen elintarvikekäyttöön, myös rasvaisten ruokien pakkaamiseen. Hyvän venymisominaisuutensa vuoksi kalvotyyppi on hyvin erinomainen käsipakkauskalvo. Lisäksi kalvon 3-kerroksisuus takaa todella hyvän saumautuvuuden kahden eri kerroksen sulaessa yhteen. Tämä on erittäin tärkeä seikka, sillä juustoja pakatessa, juuri sauman pitävyys on ensiarvoisen tärkeä seikka.
Tutustu juustoleikkuri ja -veitsivalikoimaamme ja ota yhteyttä myyntiin!