Yhdistelmätorni Ubert Convex CKT2000CC

Lead time if the product is out of stock (business days):

5
Uusi CONVEX® sukupolvi langattomalla tekniikalla!
UBERT on tuonut markkinoille ensimmäisen grillin, joka tarjoaa langattoman sisälämpötilan mittauksen ja aidon kypsennysajan korjauksen. Laite pystyy kypsentämään määrältään, painoltaan ja lämpötilaltaan vaihtelevia tuotteita erikseen ja automaattisesti.

Uudessa CONVEX-sarjassa on huippuluokan trendikäs muotoilu. Laitteiden ominaisuudet, kuten 7,2" värillinen kosketusnäyttö, salasanalla suojattu ohjelmointi- ja parametrointialue, ohjelmien päivitystä helpottava USB-liitäntä tai vapaa käyttökielen valintamahdollisuus, antavat vain otteen uusista innovaatioista.

Ensimmäisenä maailmassa Ubert on yhdistänyt grillin ja monitoimiuunin yhdeksi torniksi. Ubertin CONVEX® Kombissa yhdistyvät molempien parhaat puolet ja innovatiivinen muotoilu mahdollistaa molempien käytön rintarinnan. CONVEX® -grilli paistaa tuotteesi mehukkaiksi ja rapeiksi. Jatkuva pyörimisliike paistaa tuotteet tasaisemmin. Lopputuloksena on mehevä ja herkullinen valmis tuote. Höyryuunilla saat kypsytettyä laajan valikoiman lisukkeita, jotka täydentävät grillatut tuotteesi täydellisesti. Pyörivä grilli on myös näyttävän näköinen ja kiinnittää asiakkaidesi huomion.

Grillissä yhdistyvät kolme eri lämmitysjärjestelmää. Infrapuna takaa optimaalisen ruskistuksen, kiertoilma tehokkaan ja tasaisen kypsytyksen sekä höyry mehukkaan ja murean lopputulokseen. Höyryuuniin mahtuu kerralla jopa kahdeksaan tasoon 1/1 GN -astioita.

CONVEX® Kombissa on automaattinen pesujärjestelmä, jolla uunit ovat helppoja puhdistaa käytön jälkeen. Uunien ovet aukeavat molemmin puolin, joten grillin sekä monitoimiuunin molemminpuolinen käyttö on mahdollista.

USB-portin kautta ohjelmiston saat helposti päivitettyä.

• Kapasiteetti (grilli): 40 - 48 broileria
• Kapasiteetti (uuni): 8 johdetta, GN 1/1


Tekniset ominaisuudet
Sarja Convex
Malli CKT2000CC
Tuotetyyppi Grilli
Leveys (mm) 937,5
Pituus (mm) 1000
Korkeus (mm) 2225
Sähkö 400 V, 24.3kW
Valmistaja Ubert