Olet täällä

Vuoronumerojärjestelmät

Tyylikkään ulkoasunsa ansiosta vuoropalvelujärjestelmät istuvat vaativankin organisaation asiakaspalvelutiloihin. Järjestelmä toimitetaan tarvittaessa yrityksenne omilla väreillä ja se on mukailtavissa ja laajennettavissa tarpeitanne vastaavaksi. Tyylikkäät asiakas- ja palvelupistenäytöt ovat laajennettavuus ja niissä on toiminnallinen asiakaspalvelijan jononhallintayksikkö (kutsuyksikkö). Toiminnallinen kutsuyksikkö mahdollistaa muun muassa asiakkaiden siirtämisen jonosta toiseen.

 

Kehittyneet vuoropalvelujärjestelmät

Vuoropalvelujärjestelmät eli kansankielellä jonotusjärjestelmät ovat perinteisesti olleet staattisia järjestelmiä, joiden toiminto on rajoittunut odottavien asiakkaiden oikeudenmukaiseen palvelemiseen. Tehokkaasti hyödynnetty oikeanlainen järjestelmä antaa työkalut myös asiakaspalvelun ja yrityksen henkilöstöresurssien kehittämiseen ja hallintaan.

 

Toiminta perustuu järjestelmän keräämään tietoon ja sen pohjalta tehtyihin analyyseihin. Luonnollisesti taustalla on hyvin toimiva perusjärjestelmä, jota voidaan tarvittaessa laajentaa. Joskus tavallinen jonotusjärjestelmä on palvelutasoltaan riittävä, mutta laitetta valitessa kannattaa huomioida, että tulevaisuudessa järjestelmä on mahdollista laajentaa myös asiakasvirtojen analysointiin.

 

Kutsuyksikkö

Toinen osatekijä järjestelmässä on henkilökunnan käyttämä kutsuyksikkö, jolla kutsutaan seuraava oman palvelualueen asiakas. Usein tämä toiminto asennetaan suoraan asiakaspalvelijan tietokoneelle, jolloin vältytään erillisiltä kaapeleilta ja mekaanisilta kutsuyksiköiltä. Hiiren painallus riittää kutsumaan seuraavan asiakkaan.

 

Toiminnantehostaminen

Perusjärjestelmä toimii tiedonkerääjänä. Se tallentaa muistiin asiakaskäynnin eri vaiheiden tapahtuma-ajat sekä tapahtuman luonteen. Näitä tietoja yritys voi hyödyntää toiminnan tehostamiseen ja palvelun parantamiseen.

 

Tutkimusten mukaan jonotus tuntuu jopa seitsemän kertaa pidemmältä kuin todellisuudessa onkaan. Vuoropalvelujärjestelmä vähentää jonotustilanteen stressaavuutta, sillä asiakas näkee kuinka monta jonossa on ennen häntä ja osaa arvioida jonotusaikaa. Vuoropalvelujärjestelmä vähentää myös henkilökunnan paineita, sillä jonossa seisomisen sijaan asiakkaat odottavat vuoroaan odotustilassa.

 

Yksi Nemo-Q -järjestelmän eduista on vuoronumeronäytön integroiminen televisioruutuun, jossa voi pyöriä samanaikaisesti esimerkiksi yrityksen esittelyvideo. Perusvuoropalvelujärjestelmältä vaaditaan selkeät ja oikein sijoitellut asiakasnäytöt, jotka ohjaavat asiakkaan oikeaan paikkaan oikeaan aikaan.

 

Tiedon kerääjä

Nemo-Q -vuoropalvelujärjestelmä kerää tietoa odotus- ja palveluajoista palvelualueittain ja -pisteittäin, mikä lisää läpinäkyvyyttä asiakasvirtoihin sekä palvelutapahtumaan. Tietoja voidaan hyödyntää toiminnan kehittämisessä, laadunvalvonnassa ja resurssien tehokkaassa optimoimisessa. Esimerkiksi tavoitteeksi asetetun alle 10 minuutin odotusajan toteutumista voidaan seurata tarkasti. Tietokantaan kerätyn tiedon perusteella voidaan myös simuloida tarvittavat toimet tavoitteen saavuttamiseksi. Tarvittava toimenpide voi olla esimerkiksi yhden lisäpalvelupisteen avaaminen lounasaikaan, jolloin asiakkaita on poikkeuksellisen paljon.

 

Luotettavuutta

Solotop Oy on markkinoiden johtavan Nemo-Q -vuoropalvelujärjestelmävalmistajan edustaja yksinoikeudella Suomessa. Asiakkaitamme ovat muun muassa Diacor, Lääkärikeskus AAVA, Kela, Tullilaitos, Mehiläinen sekä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri. Nemo-Q on luonut maineensa luotettavalla tekniikallaan ja tyylikkäällä muotoilullaan. Erityistä kiitosta asiakkaittemme keskuudessa ovat saaneet järjestelmän tietokoneelle tuottamat tilastot odotus- ja palveluajoista.

 

Koko maan kattava verkostomme takaa palvelun asennuksesta huoltoon. Kerromme mielellämme lisää Nemo-Q -vuoropalvelujärjestelmästä ja räätälöimme juuri teidän toimintaanne sopivan ratkaisun.

Easy_Q

Nemo Easy-Q

Vuoropalvelujärjestelmä

Lue lisää
Easy_Q
-+
Nemo-Q -vuoropalvelujärjestelmä

Nemo-Q

Vuoropalvelujärjestelmä

Lue lisää
Nemo-Q -vuoropalvelujärjestelmä
-+

NEMO-Q LÄMPÖPAPERI 3” 8-DOT

Nemo-Q-vuoropalvelujärjestelmä

Lue lisää
-+