Kevätkuulumisia Solotop Restaonella

Alkanut vuosi on ollut muutosten ja isojen uudistusten aikaa. Wermundsen-konserni kasvoi loppuvuodesta Restaone Oy:n yrityskaupan myötä ja siitä lähtien olemme painaneet hyvällä meiningillä työtä Solotopin ja Restaonen yhdistymisen eteen. Tiimimme kasvaa ja palvelumme laajenee, jonka myötä pääsemme jatkossa vastaamaan entistä monipuolisemmin asiakkaidemme tarpeisiin. 

Restaonen varasto ja henkilöstö muuttivat helmikuun alussa Solotopin kanssa samoihin tiloihin Helsingin Malmille.  Yhteisissä tiloissa työskentely mahdollistaa toimintojemme mutkattoman sulautumisen.

Kohti kokonaisuuksia saman katon alta

Valikoimamme ja palvelutarjontamme laajenee. Työryhmämme ovat työskennelleet viime viikot tiiviisti uuden tuotesortimentimme parissa. Olitpa kauppias, keskusliike, ravintolayrittäjä tai elintarviketeollisuuden toimija, luomme parhailllaan valikoimakokonaisuutta, joka tarjoaa laadukkaat laite- ja tarvikeratkaistut niin PT-kaupan, Horecan kuin teollisuuden ja terveydenhuollon tarpeiseen. Kokonaisvaltaisesti, saman katon alta. 

Tuotevalikoimaamme täydentävät  jatkossa laaja kattaus päivittäistavaratuotteita yritysten arkeen mm. kattava valikoima suurkeittiö- ja baaritarvikkeita, posliiniastioita, laseja  sekä  pehmopaperit, siivous- ja hygieniatuotteet.

Verkkosivumme yhdistyvät lähikuukausien aikana

Vielä toistaiseksi Solotopilla ja Restaonella on erilliset verkkosivut, jotka palvelevat normaaliin tapaan. Tulemme yhdistämään verkkodomainimme lähikuukausien aikana ja tiedotamme asiakkaitamme tästä vielä lähemmin.

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikissa kysymyksissäsi

Puh: 010 273 7000

Sähköposti: solotop@solotop.fi

Puh: 010 339 7100

Sähköposti: asiakaspalvelu@restaone.fi

Kevätterveisin,
Solotop Restaonen väki