Vaakahinnoittelija Espera NOVA ES-R

Lead time if the product is out of stock (business days):

5
Mullista hintamerkintäprosessisi täysin automaattisella järjestelmällämme. Se tarjoaa poikkeuksellista suorituskykyä ja vertaansa vailla olevaa tarkkuutta, jopa 140 paketin minuuttinopeudella ja +/- 1 mm:n merkintätarkkuudella.

Koe huippuluokan digitaalisten teknologioiden voima. SmartHead-lämpöpäämme antaa reaaliaikaista palautetta, takaamalla optimaalisen tulostuslaadun. Optiona saatava integroitu 3D-kamera laskee automaattisesti täydellisen merkintäsijainnin mille tahansa pakettimuodolle, oli kyseessä sitten kokonainen kana tai epäsäännöllisesti muotoiltu tuote.

Räätälöinti ja joustavuus ovat avainasemassa. Modulaarinen järjestelmämme voidaan yhdistää jopa neljään tulostimeen, mahdollistaen sen mukauttamisen tarkkojen tarpeidesi mukaan, oli tarve sitten ylä- tai alapuoliselle sijoittelulle.

Älä tyydy vanhentuneisiin menetelmiin. Valitse täysin automaattinen järjestelmämme ylivertaisen suorituskyvyn, vertaansa vailla olevan tarkkuuden ja kehittyneiden digitaalisten teknologioiden vuoksi. Kehitä toimintaasi, tehosta tehokkuutta ja varmista ensiluokkainen laatu. Sijoita hintamerkintäjärjestelmäämme ja omaksu automaattisen merkinnän tulevaisuus.


Tekniset ominaisuudet
Valmistaja Espera