Vaakahinnoittelija Espera ES7000

Lead time if the product is out of stock (business days):

5
Valmiina nostamaan tuotantosi uudelle tasolle? Esittelemme ES 7000 -sarjan - vallankumouksellisen täysin automaattisen punnitsemis- ja etiketöintiratkaisun, joka on suunniteltu vastaamaan tuotantotarpeitasi. Modulaarisen suunnittelunsa ja joustavuutensa ansiosta se on täydellinen ratkaisu yrityksellesi.

Koe automaation voima ES 7000 -sarjan kanssa. Jopa 120 paketin minuuttinopeus takaa tehokkaan toiminnan ja poistaa manuaaliset prosessit.

Laadunvarmistus on ensisijaista. Optiona integroitu automaattinen etiketintunnistus (ALR) takaa oikean etikettirullan jokaiselle tuotteelle, varmistaen tarkkuuden ja virheiden poistumisen.

Ymmärrämme yksilölliset tarpeesi. ES 7000 -sarja tarjoaa vertaansa vailla olevaa joustavuutta, jossa voit yhdistää jopa 6 tulostinta mihin tahansa asentoon (ylä- tai alapuolelle). Räätälöi järjestelmä maksimaalisen tehokkuuden saavuttamiseksi.

Käyttömukavuus on olennaista. Intuitiivinen suunnittelu tekee käytöstä vaivatonta ja integroituu saumattomasti tuotantolinjaasi.

Älä tyydy vähempään. Valitse ES 7000 -sarja sen modulaarisen suunnittelun, poikkeuksellisen nopeuden ja integroidun laadunvarmistuksen ansiosta. Nosta tuotantosi uudelle tasolle ja avaa yrityksesi todellinen potentiaali. Sijoita ES 7000 -sarjaan tulevaisuuden automaattisen punnitsemisen ja etiketöinnin parissa.

Tekniset ominaisuudet
Valmistaja Espera