Kiinteä koneastianpesuaine Solid Mega 4 kpl

Lead time if the product is out of stock (business days):

5
Kiinteä koneastianpesuaine, joka soveltuu hyvin posliinin, lasin, muovin ruostumattoman teräksen koneelliseen astianpesuun. Keskikoviin vesiolosuhteisiin. Ei sovellu alumiinille tai muille pehmeille metalleille.

• Myydään laatikoittain. Myyntierä 4 x 4,5 kg.
• TILAUSTUOTE

Annostus: Alkaen 0,3 g/l. Annostus vaihtelee mm. astianpesukoneen teknisen kunnon ja paikallisten vesiolosuhteiden mukaan. Annostellaan Ecoplus Future -annostelujärjestelmän avulla, jolloin astiahuollon prosessiin kokonaiskustannuksia voidaan seurata ja säästää veden ja energian avulla.

Käyttö: Erittäin tehokas vaativimpiinkin pinttymiin kuten tee- ja kahvitahroihin. Keskikoviin vesiolosuhteisiin. Erityinen koostumus ehkäisee vaahdon muodostumista ja parantaa näin mekaanista pesutoimintaa. Ei alumiinille tai muille pehmeille metalleille. Koneelliseen astianpesuun. Vain ammattikäyttöön.

Turvallisuus: Suljettu annostelujärjestelmä takaa turvallisen työympäristön, ei suoraa kosketusta tuotteesseen. Täysin tyhjentyvä, litistettävä kasetti on ympäristöystävällinen käytössä. Ei saa sekoittaa muiden tuotteiden kanssa. Lisätiedot ja turvallisuusohjeet: Katso tuotelehti ja käyttöturvallisuustiedote.

Varastointi: Säilytys normaalissa huoneenlämmössä. Säilytys vain alkuperäisastiassa.
Tekniset ominaisuudet
Tuotetyyppi Pesuaine
Paino (kg) 4,5
Kpl/ltk 4
Valmistaja Ecolab