Desinfektioaine Ecolab Sirafan® Speed 0,75 L

Lead time if the product is out of stock (business days):

5
Käyttövalmis pintojen desinfektioaine, joka tuhoaa bakteereja, sieniä ja haitallisia viruksia. Aktiivisten ainesosien synerginen vaikutus takaa nopeatehoisen desinfektion kaikilla elintarvikepinnoilla kuten ruoankäsittelypinnoilla, kuttereissa, leikkelekoneissa jne. Desinfektion jälkeen huuhtelua ei tarvita. Tehokas myös jääpalakoneiden puhdistukseen.

• Nopea desinfektio, huuhteluvapaa
• pH: 7,5-8,5
• 750 ml/plo, 6 plo/ltk
• Myydään pulloittain

Käyttö: Aktiivisten ainesosien synerginen vaikutus takaa nopeatehoisen desinfektion kaikilla elintarvikepinnoilla kuten ruoankäsittelypinnat, tarjoilupöydät, buffetit, keittiövälineet ja kosketuspinnat kuten oven kahvat ja katkaisimet. Desinfektion jälkeen huuhtelua ei tarvita. Soveltuu myös jääpalakoneiden puhdistukseen. Bakterisidinen EN 1276 mukaan ja fungi- ja yestisidinen EN 1650 mukaan, tehokas Murine Norovirusta vastaan.

Turvallisuus:Tuote on helposti syttyvä, älä sumuta tuotetta avotuleen tai hehkuvaan tai kuumaan kohteeseen. Vältä kaikkia sytytyslähteitä. Tutustu tuotelehteen ja käyttöturvallisuustiedotteeseen ennen tuotteen käyttöönottoa.
Tekniset ominaisuudet
Tuotetyyppi Puhdistusaine
Tilavuus (L) 0,75
Valmistaja Ecolab