Putkiposti kuljetuskapselit ja monialuejärjestelmän linjasiirrin, Aerocom

Lead time if the product is out of stock (business days):

5
Monipuolisuus on yksi vahvuuksiamme. Järjestelmämme täyttää mitä erilaisimmat vaatimukset olipa kysymyksessä pieni yritys tai suuri yritysryhmä aina sairaaloita myöden. Tuhansien käyttäjien työt vaikeutuisivat ilman putkipostia.

Sairaalat: Jokainen sairaalan osasto ja toiminto voidaan yhdistää putkipostin avulla. Laboratorionäytteet, veri, dokumentit ja monet muut tarvikkeet voidaan kuljettaa ilman riskiä vaurioista osastolta toiselle.

Teollisuus, näytteiden siirto ja hallinto: Teollisuudessa ja hallintotoiminnoissa dokumentteja siirretään osastojen välillä, joiden välimatkat ovat erittäinkin pitkiä. ”Just in Time” toimitukset teollisuudessa tuotantolinjoille tai näytteiden siirto öljynjalostamossa tankkerilta laboratorioon – kaikissa Aerocomputkiposti on erinomainen ratkaisu.

Ratkaisu apteekeille: Vaikeat kulkuyhteydet tai ahtaat tilat eivät ole ongelma putkipostille. Monet apteekit uhraavat kallista myymäläpinta-alaa varastoinnille. Putkipostijärjestelmällä se varasto voidaan siirtää muualle, esimerkiksi kellariin tai takatiloihin. Putkiposti tuo lääkkeet suoraan palvelutiskille muutamassa sekunnissa olipa kyseessä automatisoitu tai manuaalinen varasto.

Rahan käsittely: Palveluasemilla, pankeissa ja kaupoissa rahan siirto turvaan on aina riski. Putkipostilla tämä riski voidaan hallita. Yksi- tai kaksisuuntaiset ratkaisut palvelevat kauppaa ja muita rahaa käsitteleviä instituutioita usealla toimialalla kaikkialla maailmassa

Miten putkiposti toimii?
Optimoi prosessisi. Putkiposti koostuu joukosta pääkomponentteja. Puhallin antaa ilmanpaineen, jolla putkistossa liikkuvia kapseleita siirretään. Kuljetuskapselit ovat tarkasti putkeen mitoitettuja astioita, joiden sisälle siirrettävät tuotteet laitetaan. Putket yhdistävät asemia, joilta lähetetään ja joihin vastaanotetaan putkistossa liikkuvat kapselit.

Jokaisella asemalla on osoite, jolloin hyödyntämällä putkistossa vaihteita, voi kapselin lähettää helposti miltä tahansa asemalta mille tahansa asemalle muutamassa sekunnissa. Paineilmaa hyödyntäen kapselit liikkuvat pehmeästi ja hellävaroin sisältöään suojellen. Putkiposti on nopea, taloudellinen ja tehokas järjestelmä sisäiseen logistiikkaan tuotteelle kuin tuotteelle.

Tekniset ominaisuudet
Valmistaja Aerocom