Paistolinjat Deighton ECONOFRY 300 / 400 / 600

Lead time if the product is out of stock (business days):

5
Digitaalisesti ohjattu lämmitys- ja jatkuvan kuljetusjärjestelmä takaa laajan valikoiman tuotteiden paistamisen jatkuvan korkeatasoisesti. EconoFryn kyky pikapaistamiseen tai täydelliseen kypsennykseen tekee siitä täydellisen valinnan monipuoliseen tuotevalikoimaan, olipa kyseessä kevätkääryleet, sipulibhajit, falafelit, kalapuikot, hampurilaiset tai kananugetit.

EconoFry on osa Deighton Manufacturing (UK) Ltd:n lisäkäsittelylinjaa ja sitä on saatavilla eri leveyksissä: 200, 300, 400 ja 600 mm, tarjoten vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin.

EconoFry on sähkölämmitteinen uppopaistin, jonka lämmityselementit upotetaan suoraan eristettyyn paistoaltaaseen tehokkainta lämmönsiirtoa varten.

Tämä menetelmä siirtää 97–99% lämmöstä suoraan öljyyn, jotta ruoanvalmistusvälineiden laatu ei heikkene. Järjestelmä toimii kolmivaiheisella sähkösyötöllä ja sitä käytetään helposti keskusohjauspaneelista.

Tuote kulkee alapuolisen kuljettimen ja säädettävän yläkuljettimen välissä (toimitetaan vakiona), varmistaen jatkuvan upotuksen paistoöljyyn koko paistimen pituudelta. Paistoaika ja -lämpötila ovat täysin säädettävissä, mikä mahdollistaa tuottajan hienosäätää jokaisen yksittäisen tuotteen ulkonäköä ja kypsyyden tasoa.

Tekniset ominaisuudet
Valmistaja Deighton