Paistolinjat ECONOFRY 300 / 400 / 600

Lead time if the product is out of stock (business days):

5
Deightonin muotoilijat auttavat tekemään tuotteista herkullisen näköisiä ja tasalaatuisia. Esimerkiksi lihapullat tai hampurilaispihvit ovat helppo tehdä muotoilijan avulla ja voit olla varma, että tuotteiden koko on aina samaa luokkaa. Muotoilijat ovat avuksi myös leipomoteollisuudessa. Keksit saavat muotonsa huomattavasti helpommin muotoilijan avulla. Muotoilijaan on mahdollista lisätä tarjotin ominaisuus, jolloin muotoilija itse sijoittelee myös tuotteen paistopellille, jonka jälkeen tuotteet ovat valmiita paistettavaksi. Muotoilijat soveltuvat liha-, kala-, vihannes- ja leipomotuotteiden muotoiluun.

Muotoilijat ovat usein yhdistetty kiinteäksi osaksi prosessia. Muotoilija annostelee tuotteen usein suoraan paisto-/pakastuslinjalle. Kapasiteetti on jopa 12 000 burgeria/h. Edustamme muotoilijoissa laitevalmistajien kärkeä. Valikoimastamme löytyvät Deightonin muotoilijat. Pihvit, pullat ja keksit valmistuvat helposti ja nopeasti! Meiltä saat myös varaosat ja huollot koneillesi.

EconoFly on monipuolinen, kustannustehokas paistausratkaisu pienille, keskisille ja suurille tuottajille. EconoFry on saatavana 200, 300, 400 ja 600 mm leveyksinä.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Paistolinjat ECONOFRY 300 / 400 / 600