Nemo-Q vuoropalvelujärjestelmät

Lead time if the product is out of stock (business days):

5
Tarjoa asiakkaillesi verraton asiakaskokemus helppokäyttöisellä Nemo-Q vuorojärjestelmällä. Asiakkaasi voivat ottaa teidän omalla ulkoasulla varustetusta lippuautomaatista vuoronumerolapun. Jonottaa voi myös selainpohjaisella sovelluksella omalla älypuhelimella. Lippuautomaatilla voidaan eritellä asiakkaat omiin virtuaalisiin jonoihinsa asioinnin aiheen perusteella jo ennen asiakaspalvelupistettä. Eri kielisten asiakkaiden palveleminen on yksinkertaista lippuautomaatilta lähtien.

Helppolukuiset infonäytöt näyttävät asiakkaillesi tarpeen mukaan palveltavan vuoronumeron ja ohjaa asiakkaan oikealle palvelupisteelle. Infonäytöt voivat olla perinteisiä LED-näyttöjä tai HD- tai UHD- LCD-näyttöjä. Kummatkin näytöt ovat selkeitä ja LCD-näyttö voidaan räätälöidä lippuautomaatin tavoin teidän määrittämän ulkoasun mukaiseksi.

Asiakkaat kutsutaan asiakaspalvelijoiden omalta päätteeltä selainpohjaisella sovelluksella tai erillisellä kutsulaitteella, kuten tabletilla tai mini-PC:llä. Vuoronumerojärjestelmän keräämää tilastotietoa voidaan käyttää asiakaspalveluprosessin parantamiseen. Kattavat tilastot pitävät sisällään jonokohtaisesti, palvelupistekohtaisesti tai yleisesti muun muassa asiakasmäärät, jonotusajat ja palveluajat.

Nemo-Q vuoronumerojärjestelmiä käytetään muiden muassa terveydenhuollossa, virastoissa, palvelutiskeillä, pankeissa ja poliisilla.

Ota yhteyttä Solotopiin niin etsitään yhdessä teille parhaiten toimiva kokonaisuus. Toimitamme teille koko vuoronumerojärjestelmän avaimet käteen-periaatteella sisältäen lippuautomaatit, vuoronumeronäytöt, kutsulaitteet ja vuoronumerolaput asennuksella, varaosilla ja ennakkohuollolla.
Tekniset ominaisuudet
Valmistaja Nemo-Q