Keskitetty pesujärjestelmä Lagafors CCS

Lead time if the product is out of stock (business days):

5
Lagafors®-keskuspesujärjestelmä, CCS, antaa elintarviketeollisuudelle mahdollisuuden saavuttaa ensiluokkaista hygieniaa pienemmillä kustannuksilla ja ympäristövaikutuksilla paremmassa työympäristössä. CCS-puhdistusjärjestelmä koostuu viidestä pääkomponentista, jotka yhdessä täyttävät korkeat kapasiteetin, suorituskyvyn ja laadun vaatimukset.

Yhdistämällä CCS:n komponentit, joka koostuu Variable Chemical Centeristä (VCC II) ja erilaisista veden pumppauskeskuksista, asiakkaat voivat saavuttaa jopa 35 % kustannussäästöjä useimpiin olemassa oleviin puhdistusjärjestelmiin ja puhdistusmenetelmiin verrattuna. Nämä säästöt sekä pienemmät ympäristövaikutukset ovat suoraa seurausta kuuman veden, kemikaalien ja jäteveden vähenemisestä.

Keskuskomponentit tarjoavat oikean paineen, virtauksen ja kemikaalipitoisuuden tarvittaessa jopa 30 käyttäjälle samanaikaisesti.

Yleensä pumppukeskus LWP (vedelle) ja kemikaalikeskus VCC II ovat keskeisellä paikalla sijaitsevassa huoneessa. Sieltä putket ja johdot menevät tuotantotiloihin satelliittiasemille. Jokainen satelliittiasema koostuu letkukelasta, jossa on letkut vettä, kemikaaleja ja desinfiointia varten. Kemikaalien keskitetty annostelu ja varastointi mahdollistaa turvallisen käsittelyn eikä väkeviä nesteitä tuotantotiloissa. LWP:n ja VCC II:n huolto, ylläpito ja asetukset tehdään keskeisellä paikalla.

CCS on ainoa järjestelmä, joka on täysin LTS (Log Trace System) -yhteensopiva.

• Vedensäästö jopa 50%
• Kemikaalisäästö jopa 35%
• Työaikaa säästyy jopa 50%
• Lisääntynyt henkilökohtainen turvallisuus jopa 90%

Tekniset ominaisuudet
Valmistaja Lagafors