Hihna- ja tärykuljettimet Key Technology

Lead time if the product is out of stock (business days):

5
Keyn kujettimien tuotevalikoima tarjoaa erikoistuneita kuljetusratkaisuja elintarviketeollisuuden tarpeisiin. Nämä ratkaisut auttavat tuotteiden nostamisessa, laskemisessa ja kuljettamisessa käsittelyn ja pakkaamisen aikana. Tässä valikoimassa on useita tuotteita, jotka on suunniteltu erilaisiin vaatimuksiin:

Keyn hihnakuljetin tunnetaan hygieenisestä ja vankasta muotoilustaan, joka on yhteensopiva Keyn Smart Shaker® -ratkaisujen ja edistyksellisten automatisoitujen tarkastustuotteiden kanssa. Sen hyödyt ovat hygieeninen modulaarinen muotoilu, vähäinen vesitarve puhdistuksessa, hiljainen toiminta ja moottoroitu hihnapyöräjärjestelmä, joka pitää laakerit ja moottorit poissa tuotealueiden yläpuolelta. Sen rakenne mahdollistaa myös vaivattoman hihnojen irroittamisen ja puhdistuksen.

Zephyr on vaakasuora liikekuljetin, joka takaa tuotteiden hellävaraisen käsittelyn, ja se on ihanteellinen pakastetuille, maustetuille tai leivitetyille tuotteille. Laitteen etuja on jopa 7 metrin pituus, hygieeninen pinta ja patentoidun liikekoneiston pitkä käyttöikä. Se on helppo puhdistaa ja sileä pinta ehkäisee bakteerikasvua sekä käsittelee tuotetta hellästi minimoiden tuotevahingot.

Impulse tärykuljettimella voit valita kuljetusnopeuden joustavasti ja sen hyötyjä on hiljainen toiminta ja alhaiset käyttökustannukset. Laitteessa ei olei liikkuvia osia, kuten hihnoja tai laakereita, ja sen sileät hygieeniset pinnat ehkäisee bakteerikasvustoja. Se säätelee itse suorituskykyään erilaisten käsittelyolosuhteiden mukaan ja on aina helppo puhdistaa.

Iso-Flo-kuljetin tunnetaan elintarviketeollisuuden työjuhtana, joka sekä levittää että kuljettaa tuotteita tehokkaasti. Se hyödyntää StrongArm Spring -teknologiaa. Laite voidaan asentaa joustavasti ja se liikuttaa tuotteita hellästi matalan amplitudin, korkeataajuisen liikkeen avulla. Yli 25 000 laitetta on käytössä maailmanlaajuisesti.

Marathon-kuljetin on suunniteltu pitkän matkan kestävyyteen värähtelevien kuljettimien maailmassa. Se tarjoaa joustavan asennuksen ja patentoidun pysäytys/käynnistysmenetelmän. Yksi liikekoneisto voi liikuttaa tuotteita jopa 30 metriä. Marathon tarjoaa maksimaalista tehokkuutta minimaalisella seisonta-ajalla, erityisesti kuljetustasoille, jotka ovat yli 9 metriä.
Tekniset ominaisuudet
Valmistaja Key Technology