Solotop avasi verkkokaupan 11.05.2022

Verkkokauppa on nyt auki


Laaja valikoima kansainvälisiä huipputuotteita on nyt saatavilla vain klikkauksen päässä. Voit selata laajaa tuotevalikoimaa, tutkia yksityiskohtaiset tuotetiedot, tarkastaa saatavuuden sekä vertailla hintoja ja tehdä tilauksen missä ja milloin sinulle sopii.

Verkkokauppamme tulee toimimaan myös asiakasportaalina. Kirjautuneena kauppaan näet yrityksen erikoishintoja, verkkokaupasta tehdyt tilauksesi ja voit hallinnoida omia tietojasi. Näin otamme harppauksen kohti sujuvampaa arkea siirtyessämme digitaaliseen maailmaan.


Oma yhteyshenkilösi on tavoitettavissa aina kun tarvitset
– aivan kuten ennenkin!  


Kiitetty asiantuntijapalvelumme ja asiakastuki ovat uuden teknologian myötä entistä tehokkaampia ja joustavampia. Verkkokaupan uusi järjestelmä toimii myös henkilökunnan työkaluna. Varastossa olevat tuotteet löytyvät helposti, tilaukset sujuvat mutkattomasti. Erikoistuotteiden tilaukset ja kokonaisratkaisut hoidetaan yhä henkilökohtaisesti myyntimme avulla. Voit halutessasi tehdä myös varastotuotteiden tilaukset suoraan heiltä.


Klikkaathan itsesi pian helpompaan tulevaisuuteen kanssamme!


Mitä minun pitää tehdä

 

1. SINUN EI TARVITSE TEHDÄ VIELÄ MITÄÄN

Tulet saamaan tunnukset sähköpostiisi parin päivän sisällä. Mikäli jostain syystä et ole saanut tunnuksia 25.5. mennessä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
solotop@solotop.fi

Voit myös soittaa 010 273 7000


2. ILMOITUKSEN TEHTYÄSI 

Saat sähköpostitse kirjautumisohjeet verkkokaupan tilillesi.

 

3. KIRJAUDU verkkokauppaan ja voit aloittaa ostosten teon.

HUOM: TÄYSIN UUDET ASIAKKAAT VOIVAT LUODA ITSE OMAN TILINSÄ SUORAAN VERKOSSA.

 


MIKSI VALITA SOLOTOP?


Solotopilta löydät kestävät laite- ja tarvikeratkaisut sekä monipuoliset palvelut, jotta toimintasi olisi entistä kannattavampaa, helpompaa ja huolettomampaa. Asiakkaan haasteet tunnistetaan ja ratkaistaan saumattomassa yhteistyössä. Asiakkaamme saavat aina laadukkaimmat ratkaisut, jotka ovat elinkaarikustannuksiltaan edullisimmat ja ekologisimmat.


Ammattilaislaitteet - Tarvikkeet - Rahoitus - Asennus - Huolto


Ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Sähköposti: myynti@solotop.fi
Puh: 010 273 7000