Johtavat hygieniaratkaisut kaikkiin kokoluokkiin

Luotettavat hygieniaportit

Kohlhoff hygieniaporttien avulla varmistat korkean hygieniatason tuotantotiloissasi. Porteilla voidaan pestä ja desinfioida henkilökunnan kädet, kenkien pohjat ja saappaat. Laitteet räätälöidään henkilökunnan määrän ja asiakkaan tarpeen mukaan.

 


Muut hygieniaratkaisut Kohlhoffilta

Valikoimastamme löydät kattavasti ratkaisut henkilöstön ja välineiden hygieniaan. Laitteita löytyy niin pieniin kuin suuriin tuotantotiloihin ja 
-laitoksiin.

Kohlhoff valmistaa luotettavat henkilöstön hygieniaratkaisut 45 vuoden kokemuksella Saksassa.

 


Tehokkaat vaahtopesulaitteet

Lagafors vaahtopesulaitteilla peset tuotantotilasi helposti, kustannustehokkaasti ja ekologisesti. Pesusatelliittilaitteistot skaalautuvat yhden käyttäjän pesuasemasta jopa 30 samanaikaisen käyttäjän järjestelmiin.

Lagaforsin LogTrace-ohjelmistolla seuraat ja raportoit esimerkiksi veden ja kemikaalien kulutusta sekä lämpötiloja. Raportteja voidaan käyttää osana omaa laadunvalvontaa tai ulkoisia auditointeja.

 


Muut hygieniaratkaisut Lagaforsilta

Valikoimastamme löydät kattavasti ratkaisut tuotantotilojen ja kuljettimien pesuun. Järjestelmiä löytyy eriasteisilla automaatioilla sekä pieniin että suuriin tiloihin.

Lagafors valmistaa luotettavat pesurit 60 vuoden kokemuksella Ruotsissa.

 


MIKSI VALITA SOLOTOP?


Solotopilta löydät kestävät laite- ja tarvikeratkaisut sekä monipuoliset palvelut, jotta toimintasi olisi entistä kannattavampaa, helpompaa ja huolettomampaa. Asiakkaan haasteet tunnistetaan ja ratkaistaan saumattomassa yhteistyössä. Asiakkaamme saavat aina laadukkaimmat ratkaisut, jotka ovat elinkaarikustannuksiltaan edullisimmat ja ekologisimmat.


Ammattilaislaitteet - Tarvikkeet - Rahoitus - Asennus - Huolto


Ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Sähköposti: myynti@solotop.fi
Puh: 010 273 7000