Jari Nevalainen vastaa Solotop Restaonen toimitusjohtajan tehtävistä

Solotop Restaone, joka kuuluu Wermundsen Groupiin, on nimittänyt Jari Nevalaisen vastaamaan toimitusjohtajan tehtävistä. Jari Nevalainen tuo mukanaan laajan ja monipuolisen kokemuksen liiketoiminnan johtamisesta. Hänen uransa kattaa merkittäviä johtotehtäviä eri yrityksissä, joissa hän on ollut vastuussa strategisesta suunnittelusta ja operatiivisesta toiminnasta.

Wermundsen Groupin hallituksen puheenjohtaja Juha Wermundsén kommentoi nimitystä seuraavasti: "Jari Nevalaisen mukaantulo on erittäin tärkeä askel yhtiömme kehitykselle. Olemme viime vuosien aikana kohdanneet monenlaisia haasteita, mutta olemme sitoutuneet vahvistamaan toimintaamme ja rakentamaan entistä parempaa asiakaskokemusta. Uskon, että Jarin vahva kokemus ja selkeä visio tulevat olemaan avainasemassa, kun jatkamme toimintamme laadun parantamista ja asiakassuhteiden vahvistamista."

Jari Nevalainen kommentoi nimitystään seuraavasti: "On ollut hienoa aloittaa työskentely Solotop Restaonessa ja tarttua heti toimiin yrityksen kehittämiseksi. Keskitymme tällä hetkellä prosessien vahvistamiseen ja palveluiden kehittämiseen, jotta pystymme entistä paremmin vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin ja tukemaan heidän liiketoimintaansa."

Solotop Restaone toimittaa laitteita, palveluja ja tarvikkeita PT-kaupan, HoReCan ja elintarviketeollisuuden tarpeisiin. Yhtiö on sitoutunut kehittämään toimintaansa erityisesti huolto- ja asennuspalvelujen osalta, ja Jari Nevalaisen johdolla yritys tähtää vahvistamaan ja rakentamaan pitkäaikaisia, luotettavia asiakassuhteita sekä kehittämään entistä laadukkaampia palveluita.

Lisätietoja:

Juha Wermundsen
Puh 040 540 3790
juha.wermundsen@wermundsen.com

Jari Nevalainen
Puh 010  273 7714
jari.nelvalainen@solotop.fi