Yhdistelmätorni Ubert Convex CKT2000

Lead time if the product is out of stock (business days):

5
Ensimmäisenä maailmassa Ubert on nyt yhdistänyt grillin ja monitoimiuunin yhdeksi torniksi. Ubertin CONVEX® Kombissa yhdistyvät molempien parhaat puolet ja innovatiivinen muotoilu mahdollistaa molempien käytön rintarinnan. CONVEX® -grilli paistaa tuotteesi mehukkaiksi ja rapeiksi. Jatkuva pyörimisliike paistaa tuotteet tasaisemmin. Lopputuloksena on mehevä ja herkullinen valmis tuote. Höyryuunilla saat kypsytettyä laajan valikoiman lisukkeita, jotka täydentävät grillatut tuotteesi täydellisesti. Pyörivä grilli on myös näyttävän näköinen ja kiinnittää asiakkaidesi huomion.

Grillissä yhdistyvät kolme eri lämmitysjärjestelmää. Infrapuna takaa optimaalisen ruskistuksen, kiertoilma tehokkaan ja tasaisen kypsytyksen sekä höyry mehukkaan ja murean lopputulokseen. Höyryuuniin mahtuu kerralla jopa kahdeksaan tasoon 1/1 GN -astioita.

CONVEX® Kombissa on automaattinen pesujärjestelmä, jolla uunit ovat helppoja puhdistaa käytön jälkeen. Uunien ovet aukeavat molemmin puolin, joten grillin sekä monitoimiuunin molemminpuolinen käyttö on mahdollista. USB-portin kautta ohjelmiston saat helposti päivitettyä.

- kapasiteetti (grilli): 40 - 48 broileria
- kapasiteetti (uuni): 8 johdetta, GN 1/1
- vesiliitäntä: ¾”
Tekniset ominaisuudet
Tuotetyyppi Grilli/uuni
Pituus (mm) 1 000,00 
Leveys (mm) 937,00 
Korkeus (mm) 2 225,00 
Sähkö 400V, 23.3kW
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Yhdistelmätorni Ubert Convex CKT2000